Samma stämpel fast i turkos/blått
Publicerat den

Jag tycker denna stämpel är rätt söt. Det är en Magnolia. Samma stämpel och layout som det rosa kortet nedan. Kul ibland att göra samma typ av kort fast i olika färger.Magnolia kort i rosa
Publicerat den

Här kommer ett nygjort kort med en stämpel från Magnolia. Diesen är en fågelbur från Tim Holtz. Jag har även använt en brun liten papperspåse att ha de två tagsen i.Blått julkort
Publicerat den

Det är tidigt....jag vet. Men det är så kul och mysigt med julstämplar och att göra julkort. Detta är en gammal Magnolia stämpel som jag tycker är så söt. Texten "Staffan är en stalledräng" är jag också på vad det öär för märke- den är inköpt begagnad på tradera. Vad tycker ni om färgvalet? För inte behöver väl alla julkort vara röda....? 
 
This card is in Tilda´s Town Challenge blog. Visit here
 
 
 
 Gulligt luciatåg
Publicerat den

Jag vet...det är bara augusti än men jag kunde inte vänta längre. Har påbörjat några små julkort.

Jag tycker de här små "pepparkakscharmsen" är så gulliga.

 

 Magnoliastämpel i blått
Publicerat den

Godmorgon!
Jag har gjort ett kort i blått idag. Det är en söt liten bebisstämpel från Magnolia. Jag har dekorerat med diverse blommor och en bebisfotcharm. Motivet är färglagt med distressdynor. 
Färger jag använt: Tattered rose, weathered wood, stormy sky och mustard seed.
 
Pappret jag använt är från Crate Paper. 
Vimpeldiesen i hörnet är från La-La Land Crafts Dies.
 
 
Hör gärna av er om ni undrar över något. 
 
 Kort till salu
Publicerat den

Om någon är intresserad av att köpa ett kort som visas här i bloggen så hör dig till mig: 
gcraft@hotmail.se
 
Korten kostar 50 kr/st. Köparen betalar portot. 
 
Jag gör även kort på beställning om man vill ha något särskilt motiv eller till något särskilt ändamål. 
 
 
 
 Lite om mig..
Publicerat den

Jag heter Marie. Jag älskar att tillverka kort, att få sitta i timmar och vara kreativ, att prova olika papper, att testa olika färger, att välja dekorationer och att välja stämplar. Så inspirerande. Jag gör kort med både traditionella gumistämplar och digistämplar. Mitt mål med denna blogg är att försöka inspirera fler av er till att börja med denna fantastiska hobby.

 
 
 Varmt välkommen till min blogg.
En söt lite rosa nalle
Publicerat den

Ibland är det kul att färglägga samma stämpel fast i annan färg. Jag tycker den blev väldigt flicksöt i rosa. Kanske kan det bli en kort?!


 En söt digistämpel
Publicerat den

Jag gillar nallar och det "lite gulliga" när jag gör kort. Här har jag försökt att göra ett enkelt kort. Det här kortet har inte så mycket dekorationer som jag brukar ha på mina kort. Gillar ni det?
 
 Nallestämpel från Wellington
Publicerat den

Jag har använt mig av Bazzill vita cardstock som bas till mitt kort. Kortets storlek är 14 x 14 cm. De mönstrade fina papprena är från Wellington pappersblock. Helt underbara. Nallestämpeln är en clearstamp från Wellington. Motivet har jag valt att färglägga med distressdynor. Nallemotivet är enbart färglagt med en färgdyna i färgen ”vintage photo”. Kanterna på mönsterarken är rivna med en kantrivare och sedan distressade med infärgningsverktyg och distressfärgen ”walnut stain”. Infärgningsverktyget är en klar favorit- otroligt smidigt att använda.

Kortet har jag sedan dekorerat med små benvita halvpärlor och en söt nyckelcharm som jag fäst i hampasnöre. Lite pappersblommor och något grönt blad. Jag har använt mig av naturpapper som också är chalkat i kanterna med distressfärgen ”walnut stain”.
 
Är inte nallestämplen från Wellington helt bedårande söt?