Tilda binding flowers...
Publicerat den

Jag har använt mig av Bazzill vita cardstock som bas till mitt kort. Kortets form har jag stansat med hjälp av en dies från Go Kreate. De mönstrade fina papprena är från Maja design. Magnoliastämplen heter ”Tilda binding flowers”. Motivet är stämplat på akvarellpapper och färglagt med distressdynor. Kanterna på mönsterarken är rivna med en kantskrapare och sedan distressade med infärgningsverktyg och distressfärgen ”walnut stain”. Kanterna är sydda lite slarvigt med symaskin- dubbla rader med vanlig raksöm.

Kortet har jag sedan dekorerat med små benvita halvpärlor (till små örhängen på Tilda stämplen och en söt charm i form av en trollslända som jag enbart fäst i lite sytråd på den rosa spetsrosetten. Kortet är även dekorerat med pärlband runt själva motivet. Jag har även sytt på lite rosa spets mellan papperslagren. Sedan har jag limmat dit lite blommor i ljuslila, lite mörkare lila och rosa som jag sedan duttat vit gessofärg på för att få lite annan känsla på dem samt ett grönt blad.

Jag har använt mig av naturpapper som också är chalkat i kanterna med distressfärgen ”walnut stain”. Sista valde jag att strö lite frantage i färgen ”shabby pink embossing enamnel” kring stämpelmotivet. Frantageglittret är från märket ”Stampendous”.
 
Kortet ligger även som inspirationsbild på Scrapochting 
 
Till slut valde jag att strö lite frantage i färgen ”shabby pink embossing enamnel” kring stämpelmotivet. Frantageglittret är från märket ”Stampendous”.
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?